Menu Sluiten

Administratie

Uw administratie uitbesteden is natuurlijk een gevoelskwestie. Daarom is het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat uw boekhouding in goede professionele handen is. Hiervoor zijn wij een betrokken en professioneel administratiekantoor uit Oostland.

Administratie geen invuloefening

Uw gehele financiĆ«le huishouding vertelt veel over hoe uw onderneming er voor staat.  Het verzorgen van de administratie mag dan ook voor ons geen invuloefening zijn, daarom doen wij meer. Uw gehele boekhouding vertelt immers veel over uw organisatie. Dat maakt het onze basistaak om tijdig te signaleren hoe u er voor staat. Niet reactief, maar proactief.

Verschillende administratievormen

Verschillende vormen van administratie zijn mogelijk:

  • het controleren van uw administratie voor bijvoorbeeld de inkomsten- of omzetbelasting
  • volledige verwerking van de administratie

Volledige verwerking van de administratie

U haalt het optimale uit de administratie als u kiest voor volledige verwerking. Via gebruiksvriendelijke apps en mail verwerken wij uw administratie. Uw voordeel is dat het u behoorlijke (niet-rendabele) tijd en moeite scheelt. Ons voordeel is dat wij zo over de juiste informatie beschikken om u goed te adviseren.

Primaire taken outsourcen

Constant zoekt Administratiekantoor Oostland naar de gemakkelijkste manier om te automatiseren. Wij outsourcen onze primaire taken die gepaard gaan met het boekhouden. Zo houden wij alle tijd over om de gegevens te controleren en strategisch te adviseren.

Een welbewuste keuze omdat wij net als u ondernemers zijn, maar bovenal omdat wij vinden dat u zo de aandacht krijgt die u verdient.

Heeft u vragen over de administratie? Neem dan contact op met Administratiekantoor Oostland.